Калина Серкеджиева

 

Първата ми среща с Борислава беше по време на най-трудния период в живота ми – когато баща им почина. Загубата не беше неочаквана, но беше съчетана с много емоционални моменти за мен – бременност, загуба на работа, емоционален разрив в семейните отношения. Тогава преживявах много силни панически атаки. По принцип съм борбена и успешна, но в този момент бях съсипана, уплашена, без самочувствие и желание за живот. Не вярвах, че паническите атаки, които бяха станали неизменна част от ежедневието ми, могат да изчезнат. След работата ми с Борислава това се случи и те наистина изчезнаха.

В друг период от живота ми, отново се обърнах към Борислава, този път тя ми помогна по отношение на повишаване на самоувереността ми. Като част от това изпробвах и EMDR. Чрез тази терапия успях да преодолея и страха си от шофиране.

Днес аз отново се чувствам силна, борбена, обичаща и обичана – имам две прекрасни деца и любящ съпруг. Без помощта на Борислава това нямаше да е факт. Тя е чудесен човек, коуч и психолог – винаги ще я препоръчам, както правя и до сега! Успех! Обичаме те!