Ася Колева

 

Борислава Лобошка ми бе препоръчана от приятел във връзка с организацията и развитието на мой личен бранд.

Съвместните ни сесии ми помогнаха в рамките на 1-2 месеца да организирам и оптимизирам съществено работния процес, да стана по-дисциплинирана, да използвам по-ефективно времето и ресурсите си. Както и да подредя приоритетите си и последващите стъпки в професоналното си развитие.

С времето, обаче, задълбочаването в професоналните процеси доведоха до нужда за работа с по-дълбоки вътрешни проблеми. Боби прие с готовност и съм щастлива, че гъвкавият й метод на работа и дългогодишният й терапевтичен опит позволиха тази промяна да се случи плавно и естествено.

До този момент Боби ми помага успешно да идентифицирам най-сериозните си проблеми, да стигам сама до осъзнавания и ме мотивира да правя стъпки към постигане на по-хармоничен и щастлив живот.

В нашите сесии изключително полезен за мен е брейнстормингът, който ми помага да откривам нови възможности и нестандартни начини за решаване на проблемите. Чрез въпросите си Боби ме учи аз също да задавам въпроси и да търся сама отговори, без да ми ги дава наготово.

От скоро започнахме работа с EMDR метода, като вече виждам първите резултати и се надявам да продължим успешно терапията си с него.

С благодарност,