„Пътуване по света и навътре в нас“

Пътуване навътре в нас

Пътуване по света и навътре в нас: Това е място за вдъхновение, откъсване и размисъл. Това е място, което реших да посветя на две от нещата, които изпълват живота ми с вдъхновение – психологията и личностното развитие и пътуването. Тук ще се опитам да ви покажа защо ги намирам за свързани. Тук ще споделям кратки разкази и снимки от прекрасни места и разнообразни преживявания, които съм изпитала, пътувайки.

Избрах заглавието „Пътуване по света и навътре в нас“, тъй като за мен пътуването по света е изключително важно, защото ме вдъхновява, помага ми да превключа много бързо и така почивам може би най-пълноценно. Пътуването ми дава възможност да заредя всичките си сетива, да опозная нови страни и места, да усетя различния начин на живот на хората и различния им светоглед.

Пътуването навътре в нас самите, пък е свързано с работата ми и това, в което всеки ден участвам заедно с моите клиенти.

Пътуването навътре към нас ни води към това, което наистина сме, това, което искаме и обичаме, помага ни да видим нови свои страни и да погледнем ситуации и проблеми от различен ъгъл. Много често, излизайки извън обичайната си среда и извън зоната си на комфорт ние преоткриваме интересни неща за самите себе си.

Някои пътувания се свързани със съзерцание и спокойствие, други – с много приключения, силни емоции и динамика. Независимо, какво ще е пътуването и на къде ще е – по света или навътре в нас, за мен е удоволствие. Надявам се да е интересно и зареждащо и за вас!