Психологическо консултиране

Психологическо консултиране
Психологическо консултиране

Психологическо консултиране

Всеки от нас в дадени периоди се сблъсква с трудности, промени, загуби. Понякога се чувстваме несигруни в себе си или в посоката, в която искаме да продължим живота си, дадени взаимоотношения или кариерното си развитие; извправени сме труден избор или морална дилема, сблъскваме се с трудности в комуникацията с близките или отглеждането и възпитанието на децата, усещаме се тревожни и напрегнати или сякаш затрупани от задължения и смачкани от стреса в ежедневието, усещаме се неразбрани или сами, изправяме се пред семейни проблеми или конфликти, не рядко преживяваме чисто телесни, соматични сиптоми, за които лекарите не намират физическа причина или се борим с вредни навици, страхове, лоши мисли, безсъние.

Понякога успяваме да ги преодолеем сравнително бързо, друг път, обаче се чувстваме емоционално нестабилни, разстроени, необичайно напрегнати, объркани, загубили посока…В такива моменти се нуждаем от помощ и подкрепа. Тогава е важно да намерите професионалист, на който да се доверите, който да Ви посрещне с разбиране и да е до Вас, да Ви помогне да се върнете към обичайното за Вас състояние или пък да осъществите промените, които желаете.

Ако и Вие или Ваш близък се намира в труден момент или неприятно състояние, можете да се свържете с мен! Ще се развам да ми се доверите и да съм полезна за Вас!

Сесиите се провеждат присъствено или дистанционно, онлайн, в зависимост от Вашите предпочитания.